Project-IT liittyy osaksi Fellowmind Groupia ja eCraftia

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Project-IT liittyy tänään osaksi Fellowmind Groupin Suomessa toimivaa yhtiötä, eCraftia. eCraftin omistaja Fellowmind Group toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa ja Puolassa 1 650 asiantuntijan voimin.

Vinssin toiminta jatkuu entisellään ja toimeksiannot jatkuvat sopimusten mukaisesti. Project-IT:n nimi ja brändi ovat käytössämme toistaiseksi entiseen malliin, joten muun muassa sähköpostiosoitteemme säilyvät entisellään.

Vinssi-verkostosta Suomen johtava IT-ammattilaisten verkosto

Vinssi-asiantuntijaverkostomme säilyy edelleen tärkeänä osana liiketoimintaamme ja järjestelyn yhtenä tavoitteena on lähteä kehittämään verkostoa voimakkaasti. Tavoitteemme on tarjota entistä mielenkiintoisempia toimeksiantoja. Tuomme myös eCraft Akatemian koulutustarjontaa saataville, jotta vinssiläiset pystyvät edelleen kehittämään ammattitaitoaan.

Jatkamme edelleen ihmisläheisellä otteella ja voit olla aina yhteydessä sinulle tuttuihin henkilöihin.

Jali Häkkilä
040 555 0250
jali.hakkila@project-it.fi

Olemme innoissamme tästä muutoksesta – toivottavasti sinäkin olet!

Voit lukea koko tiedotteen täältä.

Jaa artikkeli:

Project-IT Vinssi on projektinhallinnan ammattilaisten verkosto, joka mahdollistaa heille väylän arvostettujen suomalaisten yritysten erilaisiin projektitoimeksiantoihin.