Project-IT Vinssi esittäytyy: konsulttiyrittäjä Juhani Hodju

Konsulttiyrittäjä Juhani Hodju päätyi Vinssin verkostoon kaverin vinkin ansiosta; Vinssi kuulemma kaipasi kokeneita projektipäälliköitä, ja Hodju tunnisti kuvauksesta itsensä helposti. Yhteistyö ja kommunikointi Vinssin Minna Reinon kanssa on ollut suoraviivaista ja homma toimii.

”Olen viihtynyt Vinssin verkostossa oikein hyvin. Vinssin parasta antia yrittäjän arkeen on joustava toiminta ja byrokratian minimointi. Tärkeintä on kuitenkin yrittäjän kannalta ollut se, että kiinnostavia töitä on ollut tarjolla jatkuvasti. Päivittäiset haasteet, vaihtelevat työpäivät ja erilaiset pienet ja isot onnistumiset pitävät mielen pirteänä”, Juhani Hodju kertoo.

Vuosikymmenien kokemus IT-maailmasta

Hodjun tie vinssiläiseksi olikin hyvin mutkaton, sillä hänellä on plakkarissaan jo kolme vuosikymmentä kokemusta erilaisista tietohallinnon rooleista eri yrityksissä.

”Olen ollut muun muassa ATK-suunnittelijana, projektipäällikkönä, järjestelmäpäällikkönä ja tietohallintopäällikkönä eri yrityksissä. Lisäksi olen toiminut muutaman vuoden ajan startup-yrittäjänä Aallon Start-Up Centerissä”, johtava konsultti Juhani Hodju listaa.

Kauppatieteiden maisteriksi aikoinaan valmistunut Hodju laskuttaa Vinssille tekemänsä toimeksiannot yrityksensä Prohod Consulting Oy:n kautta. Yrittäjyys on ollut miehelle tietoinen valinta, johon kannusti muun muassa hänen aiemmat kokemuksensa startup-yrittäjänä. Pitkä ura IT-maailmassa on tuonut monipuolista osaamista.

”Kyllähän näihin työvuosiin kokemusta mahtuu. Sitä on kertynyt mukavasti myös eri liiketoiminta-alueilta, joten voin ottaa hyvin monipuolisesti töitä vastaan. Vinssille olen johtanut finanssialan projekteja eri osa-alueilla. Laaja tietämys niin tekniikasta kuin liiketoiminnastakin auttavat päivittäisessä konsultin työssä. Siinä mielessä Minna voi soittaa minulle hyvinkin erilaisista keikoista”, Juhani Hodju sanoo.

Keltanokille Hodju ei Vinssin verkostoa suosittele. ”Projektipäälliköllä tai projektia konsultoivalla on oltava kokemusta niin johtamisesta kuin tietojärjestelmistäkin. Kyky asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaan liiketoiminnalle lienee kuitenkin se tärkein ominaisuus näissä hommissa”, Juhani Hodju toteaa.

Kiinnostuitko?

Liity Project-IT Vinssin verkostoon!

Jaa artikkeli:

Project-IT Vinssi on projektinhallinnan ammattilaisten verkosto, joka mahdollistaa heille väylän arvostettujen suomalaisten yritysten erilaisiin projektitoimeksiantoihin.