Project-IT Vinssi esittäytyy: SolveIT

”Verkosto pelaa hyvin ja lainaamme mielellämme asiantuntijoitamme Vinssille jatkossakin. ” Ville Viitala, toimitusjohtaja, SolveIT

IT-asiantuntijayritys SolveIT on ollut Project-IT:n luottokumppani vuodesta 2012 alkaen. Yhteinen komennus finanssialan projektissa tutustutti yritysten omistajat toisiinsa ja projektin päättymisen jälkeen yhteistyötä päätettiin jatkaa.

”Pietilän Jussi kertoi Project-IT:n tarpeista Microsoft-asiantuntijoille ja teknisille projektipäälliköille. Tarjosimme avuksi omaa osaamistamme ja olemme hoitaneet kuusi toimeksiantoa Project-IT:n asiakkaille, jotka toimivat muun muassa pankki- ja rahoitussektorilla, kaupan alalla, sosiaalipalvelujen parissa ja IT-palveluntarjoajina. Yhteistyö Project-IT:n kanssa on ollut antoisaa ja mutkatonta”, kertoo SolveIT:n toimitusjohtaja Ville Viitala.

SolveIT on Microsoft-asiantuntijatalo, joka tarjoaa teknisiä arkkitehteja ja vaativamman tason ammattilaisia suunnittelu- tai vianselvitystyöhön. Project-IT:stä on otettu yhteyttä SolveIT:hen tilanteissa, jolloin toimeksiantoon on kaivattu vaativaa asiantuntijuutta Microsoftin tuotteisiin, kuten AD-toimialueeseen, Office 365 -ympäristöihin tai Windows-infraan liittyen. ”Takana on muun muassa kunnialla hoidettu konesalisiirtoprojekti, jossa palvelut siirrettiin palveluntarjoajalta toiselle, Windows-infran uudistamisprojekteja sekä Windows 10 -testausprojekti”, Viitala luettelee.

Project-IT Vinssi on hyvä taustatuki

Project-IT:n Vinssin verkosto on ollut SolveIT:lle hyvä tuki omien suorien asiakkuuksien lisäksi. Vinssistä on monesti kysytty tietyn alan asiantuntijaa toimeksiantoon juuri silloin, kun SolveIT:n konsultti on ollut vapautumassa edellisestä urakasta.

”Verkosto pelaa hyvin ja lainaamme mielellämme asiantuntijoitamme Vinssille jatkossakin. Toimiminen Project-IT:n väen kanssa on avointa ja rehellistä. On ollut hienoa huomata, että Project-IT luottaa meihin täysin ja menee takuuseen osaamisestamme omille asiakkailleen. He myös antavat reilusti positiivista palautetta, mikä aina lämmittää mieltä.”

SolveIT:llä on yrityksen alkuajoilta kokemusta myös muista konsulttivälitystoimijoista. Viitalan mukaan Project-IT:n Vinssi eroaa muista siinä, että muiden toiminta on jossain määrin kasvottomampaa. ”Vinssin kanssa toiminta on läpinäkyvää. Kaupalliset neuvottelut ovat hyvin joustavia ja reiluja, sillä hintaluokka on aina avoimesti selvillä molemmille osapuolille.”

SolveIT:llä luetaan aina sähköpostiin saapuvan verkostokirjeen toimeksiannot, mutta valtaosa tarjonnasta menee ohi SolveIT:n osaamisalueen. ”Project-IT:llä on hyvä maine ja laaja asiakaskunta, joten heillä on paljon keikkoja tarjolla. Avoimissa hauissa etsitään usein hallinnollista projektipäällikköä, mutta jos heillä on tarvetta tekniselle osaamiselle, Vinssistä soitetaan meille suoraan. Prosessi on suoraviivainen ja tehokas”, Ville Viitanen kuvailee. 

Kiinnostuitko?

Liity Project-IT Vinssin verkostoon!

Jaa artikkeli:

Project-IT Vinssi on projektinhallinnan ammattilaisten verkosto, joka mahdollistaa heille väylän arvostettujen suomalaisten yritysten erilaisiin projektitoimeksiantoihin.