Uusyrityskeskus alkavien yrittäjien apuna

Suomen 29 uusyrityskeskusta tarjoavat ainoana Suomessa laatusertifioitua yrityksen perustamisneuvontaa. Uusyrityskeskuksen maksuttomiin neuvontapalveluihin on oikeutettu jokainen alkava yrittäjä ja yrityksen perustamista suunnitteleva. Palveluita voi hyödyntää 0-5 vuotta toimineet yritykset, mutta suurin osa uusyrityskeskusten asiakkaista on vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista.

”Perustamisvaiheessa pystytään parhaiten vaikuttamaan siihen, miten yrityksen toiminta lähtee käyntiin. Ennen yrityksen perustamista yritysneuvojamme ja asiantuntijamme eri aloilta selvittävät yrittäjyyttä pohtivan kanssa, onko yritysideassa potentiaalia kannattavaan liiketoimintaan,” kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n tiedottaja Minna Yläkangas.

Yrittäjäksi aikovan kanssa tehtävät huolelliset suunnitelmat ja kannattavuuslaskelmat karsivat epäonnistumisia. Luvut osoittavat, että yrityksen perustaminen uusyrityskeskuksen kautta on turvallista.

”Eri puolilla Suomea sijaitsevissa uusyrityskeskuksissamme käy vuosittain yhteensä vajaa 20 000 asiakasta, joista reilu kolmasosa eli 7 000-8 000 päätyy perustamaan yrityksen. Näistä yrityksistä 90 prosenttia on toiminnassa kahden vuoden päästä ja yli 80 prosenttia viiden vuoden päästä. Uusyrityskeskusten kautta syntyy siis selvästi keskimääräistä kestävämpiä yrityksiä, sillä kaikista Suomessa perustetuista yrityksistä vain puolet on toiminnassa viiden vuoden kuluttua yrityksen perustamisesta”, Yläkangas toteaa.

Uusyrityskeskus esittäytyy IT-mikroyrittäjäseminaarissa 19.4.2018

Uusyrityskeskusten kattojärjestön, Suomen Uusyrityskeskukset ry:n, tiedottaja Minna Yläkangas osallistuu Project-IT Vinssin ja Projektiyhdistyksen järjestämään IT-mikroyrittäjäseminaariin 19.4.2018. Puheenvuoron lisäksi seminaarissa on jaossa juuri julkaistu Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2018.

Seminaari on tarkoitettu IT-alalla mikroyrittäjinä toimiville konsulteille ja asiantuntijoille sekä yrittäjiksi aikoville konsulteille ja asiantuntijoille. Tule mukaan kuulemaan yrittäjyyden edellytyksistä, nykyisten yrittäjien kokemuksista, ja miten Vinssissä pidetään huolta verkostoon kuuluvista yrittäjistä.

Tarkempaa tietoa yrittäjyydestä ja uusyrityskeskusten yhteystiedot löytyvät Suomen Uusyrityskeskusten sivustolta.

Linkit:

Suomen Uusyrityskeskusten www.uusyrityskeskus.fi

IT-mikroyrittäjäseminaariin https://yrittajaseminaari2018.projektivinssi.fi

Jaa artikkeli:

Project-IT Vinssi on projektinhallinnan ammattilaisten verkosto, joka mahdollistaa heille väylän arvostettujen suomalaisten yritysten erilaisiin projektitoimeksiantoihin.